FRISKVÅRD

 

Hos oss kan ni använda ert friskvårdsbidrag. Vi är anslutna till Active Way &  E-passi. Givetvis kan ni komma till hallen och få er friskvårdspeng insatt på ert MATCHi konto. Ni swishar då er summa så sätter vi in den så att ni kan använda den till att boka tider i hallen.

 

Vi har nu även friskvårdspresentkort på MATCHi.se

Priser mellan 1500 - 5000SEK.

HUR GÖR NI?

ACTIVEWAY: Personnummer, Summan Mail till er MATCHi konto.

Summan sätter vi sedan in på ert MATCHi konto.

 

E-PASSI:  Ni söker upp Padelzone på e-passis sida och flyttar era pengar till oss, vi får då ett mail med summan ni vill flytta. Vi behöver er mail och personnummer  som ert MATCHi konto är anslutet till. Summan sätter vi sedan in på ert MATCHi konto.

 

FRISKVÅRDSKVITTO: För att utnyttja friskvård med kvitto besöker ni oss i hallen. Ni swishar den summa ni vill ha kvitto på så skickar vi detta senast dagen efter. Viktigt att ni skriver upp er mailadress när ni swishat oss. Summan sätter vi sedan in på ert MATCHi konto.

 

Vi reserverar oss för eventuella förändringar.

Padelzone har tre anläggningar i Kinna, Borås & Varberg med MONDO WPTs underlag. Vi älskar padel och gör allt för att maximera din spelupplevelse. Våra anläggningar har cafe, shop, omklädningsrum & egna tränare.

 

Välkommen till oss!

PADELZONE LOGO.png
Kontakt

Padelzone Kinna

kinna@padelzone.se

Padelzone Borås

boras@padelzone.se

Padelzone Varberg

varberg@padelzone.se